» reviews

Onze klanten aan het woord

Frame Dsign heeft klanttevredenheid als hoogste prioriteit bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Hieronder onze klanten aan het woord. Wilt u zelf ook een review delen? Klik op de button hieronder

Plaatsing van 3 kunststof kozijnen.

Wij zijn heel tevreden met onze kozijnen.
Vakkundig en zeer netjes gewerkt, ondanks de regen in 8 uur tijd gedemonteerd en gemonteerd. Alles keurig op maat en afgewerkt.Alle oude materialen en losse rommel is opgeruimd en afgevoerd,
Zouden zeker weer met deze firma in zee gaan.
28 november 2021,
Kees en corrie de ruiter, julianadorp.

Corrie de ruiter

Snel en vakkundig, zeer betrouwbaar!!

Wij zijn zo tevreden over onze kozijnen. Super kwaliteit, mooi afgewerkt. Voor ons ook heel belangrijk , jullie waren zeer fijne mensen om over de vloer te hebben ! Helaas was er een probleempje ontstaan wat altijd kan natuurlijk. Hoe jullie dat hebben opgelost , fantastisch . Kortom wij zouden jullie zeker aan iedereen aanraden.
Groeten Fam Hartman

Hartman

Tuindeuren

Perfect passende tuindeuren geplaatst van hoge kwaliteit. We genieten er elke dag van dat de deuren lopen als een zonnetje. Uitstekend product met uitstekende service.

Bart Peters

In een dag geplaatst, netjes gewerkt

Openslaande mat zwarte deuren geplaatst in de achterpui: super mooi geworden!! In een dag geplaatst, netjes gewerkt. Alle oude materialen afgevoerd, het kan niet beter. Goede service, top kerels!

Ciska Postema

Topproducten en vakkundige installatie

Uitstekend bedrijf, waar ze alleen topproducten
Verkopen en vakkundig installeren, deze lui weten heel goed wat ze doen mijn kozijnen laat ik uitsluitend door deze jongens maken zeker een aanrader dankjewel Frame Dsign!

Cem Karaca

Wij zijn blij met het resultaat!

Het was even zoeken naar de juiste partij. Terecht gekomen bij Frame Dsign! Duidelijke uitleg vanaf de start. Snel en vakkundig, wij zijn blij met het resultaat!

Zara Jaeda Özdemir

Wij zijn tevreden

Vanaf het eerste contact ben ik door de medewerkers van Frame Dsign uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn voor de aanschaf van de verschillende kozijnen voor onze woning. Gedurende het traject ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Een dikke pluim voor alle medewerkers van Frame Dsign. Stuk voor stuk vakmensen.

Dhr Rademakers

Echt vakwerk geleverd

FrameDsign is de ideale partij voor het verzorgen van de nieuwe kozijnen. Het advies, de uitvoer en het opleveren is nauwkeurig gedaan. Wij zijn 100% tevreden!

Familie de Boer
Particulier

Deel uw review

rating fields
Scroll naar top