Kozijnen

» kunststof kozijnen » kozijnen

Veka kunststof kozijnen:

De VEKA-kwaliteit staat voor een integrale kwaliteitsbelofte voor alle profielsystemen en die veel verder gaat dan onze producten alleen. VEKA producten voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitsstandaards voor kozijnenprofielen die in Duitsland gelden, de RAL-klasse A (volgens DIN EN 12608, klasse A). Bij de doorontwikkeling van de profieltechnologie kan er tenslotte maar één doel zijn en dat is het verbeteren van prestaties. De eisen die aan kozijnprofielen worden gesteld worden voortdurend aangescherpt.

VEKA heeft sinds haar oprichting in 1969 een pioniersrol bij de ontwikkeling van profielen gespeeld en een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de goede naam die kunststof kozijnen tegenwoordig hebben. Deze weg zal VEKA ook in de toekomst consequent blijven volgen.
Met een brede keuze aan profielsystemen voor talloze toepassingen, unieke leveringszekerheid, een efficiënt recyclingsysteem en een uitgebreide service voor VEKA-partners.

SOFTLINE 82 NL: rijk design, zuinig met energie

Wilt u straks heerlijk genieten in een behaaglijk huis? Kies dan voor de perfecte sfeermaker: SOFTLINE 82 NL van VEKA. Dit elegante kunststof kozijnprofiel voegt aan uw huis de vertrouwde sfeer van vroeger toe. Daarbij zorgt het ook nog eens voor modern comfort. Van uw nieuwe kozijnen gaat u jaren plezier hebben!

Het VEKA kleurenassortiment in één oogopslag

Traditie met toekomst de vormgeving van nu

SOFTLINE 82 NL is geïnspireerd op de Nederlandse bouwstijlen. Kenmerkend zijn de inbouwdiepte van 116 mm en de typisch afgeschuinde kozijnprofielen die diepte verlenen aan het gevelbeeld. Overigens is het profielsysteem in alle opzichten up-to-date. Met moderne metallic varianten kunt u uw kozijnen bijvoorbeeld een strakke aluminiumlook geven.

De look van vroeger, de kwaliteit van nu

VEKA ontwikkelde SOFTLINE 82 speciaal voor de Nederlandse markt. De schuine lijn van het verdiepte profiel past bijvoorbeeld perfect bij de klassieke Nederlandse architectuur van de twintigste eeuw. Het nieuwe kozijnsysteem is bovendien geschikt voor elk gangbaar raamformaat.
Wilt u veel daglicht uw woning binnenlaten? Geen probleem, want ook bij grote glasoppervlakken staat SOFTLINE 82 NL borg voor optimale energie-efficiëntie!

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. Of vul het online offerteformulier in.

Scroll naar boven