Kunststof kozijnen

grijs kozijn

Kunststof kozijnen

Wilt u straks heerlijk genieten in een behaaglijk huis? Kies dan voor de perfecte sfeermaker: SOFTLINE 82 NL van VEKA. Dit elegante kunststof kozijnprofiel voegt aan uw huis de vertrouwde sfeer van vroeger toe. Daarbij zorgt het ook nog eens voor modern comfort. 

Kunststof kozijnen

Kwalitatieve kozijnen geïnspireerd op de Nederlandse bouwstijlen

Kunststof deuren

Kunststof deuren voor een duurzaam en mooi eindresultaat

Hefschuifdeuren

Kunststof hefschuifdeuren voor de vergroting van uw woonplezier

De beste kwaliteit levert u het meeste voordeel op.

SOFTLINE 82 NL is een dikwandig profielsysteem dat VEKA volgens de hoogste Europese norm (klasse A conform EN 12608) in Duitsland produceert.

Voor de productie van SOFTLINE 82 wordt tot 14% meer materiaal gebruikt dan voor vergelijkbare producten met dunnere wanden (klasse B).

De sterke profielwanden van SOFTLINE 82 NL maken een wereld van verschil! Ze zorgen niet enkel voor een langdurig betrouwbaar functionerend systeem en decennialang wooncomfort, maar ook voor tal van andere voordelen.

Klik op de nummers voor de 7 voordelen

1

Topkwaliteit om jaren van te genieten SOFTLINE 82 NL is een robuust, stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Dankzij de uitstekende materiaaleigenschappen en de gegarandeerde buitenwanddikte van 3 mm en de wanddikte van 2,7 mm in de sponning en het aansluitingsbereik (tolerantie 0,2 mm) zorgt SOFTLINE 82 NL voor ramen die decennialang betrouwbaar functioneren.

1 of 7
2

Meerkamertechnologie voor krachtige warmte-isolatie De meerkamertechnologie zorgt voor de hoogste energie-efficiëntie en Uw-thermische isolatiewaarden tot maximaal 0,70 W/(m²K).

2 of 7
3

Inbouwdiepte 116 mm: ideaal voor triple beglazing Door zijn stabiliteit en de standaard inbouwdiepte van 82 mm is SOFTLINE 82 NL perfect voorbereid op de combinatie met zware, triple beglazing. Hiermee bereikt u een optimale warmte-isolatie én bespaart u maximaal op de stookkosten. Tevens vermindert u hiermee de CO2-uitstoot.

3 of 7
4

Geluidsisolerend, wind- en slagregendicht Twee rondom lopende afdichtingen zorgen voor  uitstekende winddichtheid, de beste slagregendichtheid en hoge geluidsisolatie tot geluidsisolatieklasse 5.

4 of 7
5

Gelijkmatig temperatuurverloop zorgt voor comfort Het glas wordt geplaatst in een diepe sponning (28 mm). Dit zorgt voor een gelijkmatig temperatuurverloop, waarmee ongewenste condensvorming aan de binnenzijde van de ramen wordt voorkomen.

5 of 7
6

Vormvast en inbraakwerend dankzij grote stalen versterkingen   Massieve stalen versterkingen verhogen de statische veiligheid en de vormvastheid van SOFTLINE 82 NL. Daardoor is het systeem sterk inbraakwerend en blijft  het decennialang betrouwbaar functioneren.

6 of 7
7

Voor renovatie en nieuwbouw Het klassieke design met elegante vormen, licht  afgeronde kanten en smalle aanzichtsbreedten  harmonieert met elke 

7 of 7

Het VEKA kleurenassortiment in één oogopslag

Veka en het milieu

Moderne kunststof kozijnen uit hoogwaardige profielsystemen van VEKA leveren een bijdrage aan een beter milieu: ze verminderen door de uitstekende warmte-isolerende eigenschappen het energieverbruik in gebouwen en daarmee de uitstoot van CO2. VEKA zet in op productieprocessen waarbij een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen centraal staat.

Grootste en modernste recyclingfaciliteit van Europa

Met de oprichting van de dochtermaatschappij VEKA Umwelttechnik GmbH in Behringen in 1993 neemt VEKA ook op het gebied van recycling een pioniersrol in. In de grootste en modernste recyclingfaciliteit van Europa worden oude kunststof kozijnen, deuren, rolluiken en profielen volledig gerecycled en daarna zonder verlies van kwaliteit weer voor de productie van nieuwe profielen gebruikt.

De vooruitziende beslissing om te investeren in de recycling van kozijnen en profielen is niet alleen goed voor het milieu. Want de vraag naar recyclingcapaciteit is de afgelopen jaren sterk gestegen. De installatie werd in 2008 uitgebreid met een tweede recyclingstraat. De totale jaarlijkse capaciteit steeg daarmee met nog eens 20.000 ton tot 50.000 ton per jaar. Tegelijkertijd werd op Europees niveau invulling gegeven aan onze visie op het maatschappelijk verantwoord ondernemen met de overname van recycling installaties in Frankrijk en Groot-Brittannië.

Ook bij de invoering van nieuwe producten staat het recyclen van gebruikt materiaal centraal.

Scroll naar boven