» dakkapel Haarlem

Dakkapel Haarlem voor meer leefplezier.

U wilt een dakkapel in Haarlem laten plaatsen? Een dakkapel van Frame Dsign wordt de kroon van uw woning. Bij ons bent u garant van een optimale begeleiding & eerlijk advies. Vanaf het eerste bakje koffie tot aan de complete afwerking, wij verzorgen uw nieuwe dakkapel in {plaats} van A t/m Z.  

Wat kost een nieuwe dakkapel in Haarlem? De kosten zijn afhankelijk van het model van de dakkapel, de materialen, de maten, de constructie van uw dak en overige opties. Wilt u gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aanvragen voor uw nieuwe dakkapel in Haarlem? Bel 023-5767223 of vul het online offerteformulier in.

Heeft u een omgevingsvergunning nodig voor een dakkapel in Haarlem ?

Voor het plaatsen van een dakkapel moet in sommige gemeentes een vergunning worden aangevraagd. Dit noemt men een omgevingsvergunning. De wet die de omgevingsvergunning regelt, heet Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO).

Wij adviseren om bij uw de gemeente te informeren naar de actuele regels. Mocht uw gemeente een omgevingsvergunning eisen voor een dakkapel, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

In onderstaand document van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties worden alle regels en procedures uiteen gezet:

Dakkapellen, wanneer vergunningvrij, wanneer omgevingsvergunning nodig (PDF)

Ook uw leverancier van kwalitatieve kozijnen

Wellicht wilt u ook kunststof kozijnen in Haarlem laten plaatsen? Kies dan voor onze perfecte sfeermaker:
SOFTLINE 82 NL van VEKA. Dit elegante kunststof kozijnprofiel voegt aan uw huis de vertrouwde sfeer van vroeger toe. Daarbij zorgt het ook nog eens voor modern comfort. 

Ook hier verzorgen wij het gehele traject bij de realisatie. 

Het mooie van houten kozijnen is dat het echte natuurproducten zijn. Als u houten kozijnen aanschaft, krijgt uw pand daardoor een warme uitstraling. Door het natuurlijke houtnerfpatroon in het houten kozijn heeft u altijd een uniek product.

Scroll naar top