» dakkapel Amsterdam

Dakkapel Amsterdam voor meer ruimte en leefgenot.

Voor een dakkapel in Amsterdam bent u bij Frame Dsign aan het juiste adres. Wij helpen u van A t/m Z bij de realisatie van uw nieuwe dakkapel. Met onze eigen monteurs meten wij uw dakkapel zelf in, ontwerpen wij de werktekeningen én bouwen wij de dakkapel. Zo heeft u 1 aanspreekpunt voor het gehele traject. 

Wat kost een nieuwe dakkapel in Amsterdam? De kosten zijn afhankelijk van het model van de dakkapel, de materialen, de maten, de constructie van uw dak en overige opties. Wilt u gratis- en vrijblijvend een offerte op maat aanvragen voor uw nieuwe dakkapel in Amsterdam? Bel 023-5767223 of vul het online offerteformulier in.

Heeft u een omgevingsvergunning nodig voor een dakkapel in Amsterdam ?

Voor het plaatsen van een dakkapel moet in sommige gemeentes een vergunning worden aangevraagd. Dit noemt men een omgevingsvergunning. De wet die de omgevingsvergunning regelt, heet Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO).

Wij adviseren om bij uw de gemeente te informeren naar de actuele regels. Mocht uw gemeente een omgevingsvergunning eisen voor een dakkapel, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

In onderstaand document van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties worden alle regels en procedures uiteen gezet:

Dakkapellen, wanneer vergunningvrij, wanneer omgevingsvergunning nodig (PDF)

Ook uw leverancier van kwalitatieve kozijnen

Wellicht wilt u ook kunststof kozijnen in Amsterdam laten plaatsen? Kies dan voor onze perfecte sfeermaker:
SOFTLINE 82 NL van VEKA. Dit elegante kunststof kozijnprofiel voegt aan uw huis de vertrouwde sfeer van vroeger toe. Daarbij zorgt het ook nog eens voor modern comfort. 

Ook hier verzorgen wij het gehele traject bij de realisatie. 

Het mooie van houten kozijnen is dat het echte natuurproducten zijn. Als u houten kozijnen aanschaft, krijgt uw pand daardoor een warme uitstraling. Door het natuurlijke houtnerfpatroon in het houten kozijn heeft u altijd een uniek product.

Scroll naar top